Η επιχείρηση μας

Η επιχείρηση μας

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται από το 2014 στον τομέα του εμπορίου Φυτών και Γεωργικών εφοδίων καθώς και στην παροχή γεωπονικών συμβουλών και μελετών ανάπτυξης αστικού πρασίνου. Με έδρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Κέντρο του Βασιλικού Χαλκίδας. Το topgarden.gr αποτελεί το διαδικτυακό κατάστημα του Γεωπονικού κέντρου Σκουλαρίκης.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από φυτά καθώς και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως γλάστρες, υποστρώματα και διακοσμητικά για τον κήπο ή την βεράντα.

Η παρουσία γεωπόνου στο χώρο μας, δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών σε είδη φυτουγείας (φάρμακα, λιπάσματα κ.α.) αλλά και στην παροχή συμβουλών.

Άξονας μας η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές, γι’αυτό επιλέγουμε τα φυτά μας ένα-ένα και μεταφέρονται με τα ιδιόκτητα μέσα μας αυθημερόν από τις εγκαταστάσεις των καλύτερων παραγωγών ανά την Ελλάδα.

Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους στο είδος τους για την προμήθεια ειδών κήπου και φυτοπροστασίας μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα με αποδεδειγμένη αξία.